Kom jij ons team versterken?

Adviseur Verzekeringen MKB

Help jij graag ondernemers verder? Word je enthousiast van het kaart brengen van risico’s en het voorzien van totaal adviezen? Zijn zakelijke verzekeringen een passie van je en lijkt het je leuk om deel uit te maken van een hecht kantoor met gedreven collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je doet

als Adviseur Verzekeringen MKB bij Haverkort Advies

Met jouw klantgerichte houding ben je het aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties maar je bent ook bereid om onze andere relaties verder op weg helpen. Je bezoekt de bedrijven van onze zakelijke relaties om een goed beeld te krijgen van hun situatie. Jij bent een gedreven adviseur die onze relatie verder helpt met ondernemen door goed te luisteren naar wat de klant belangrijk vindt. Je stelt de juiste vragen op de juiste momenten, je weet risico’s in kaart te brengen én inzichtelijk te maken. Met jouw eerlijke advies kom je samen met de relatie tot een oplossing om risico’s te voorkomen of beperken door middel van financiële en verzekeringsproducten. In je werk verzorg je de volledige afhandeling voor deze klant, je bent dus van A tot Z betrokken bij het proces en je hebt zelf de touwtjes in handen. Je versterkt het team verzekeringen met je kennis en vaardigheden en hebt veelvuldig contact met diverse externe partijen.

Wat wij jou bieden

voor jouw optimale inzet

Het team bij Haverkort Advies bestaat uit betrokken collega’s met passie voor ons vak en jarenlange ervaring. We delen kennis en waarborgen onze kwaliteit om zo onze dienstverlening te kunnen blijven verbeteren.

Werkplezier staat voor ons voorop, we zetten ons optimaal in om onze relaties zich bij ons thuis te laten voelen en werken in een informele sfeer. We houden van teamuitjes, drinken regelmatig op vrijdagmiddag een borrel en houden van een BBQ op z’n tijd met elkaar.

Daarnaast bieden wij je:
– Een maandsalaris dat past bij jouw huidige kwaliteiten, kennis en ervaring
– Bijdrage in je pensioenopbouw
– 25 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek
– Telefoon en laptop van de zaak
– Auto van de zaak bespreekbaar

Wat jij meebrengt

naar Haverkort Advies

Als Adviseur Verzekeringen MKB heb je regelmatig externe afspraken, geen dag is hetzelfde. Je maakt veel nieuwe contacten en maakt gebruik van je eigen netwerk. Daarnaast beschik je over;

– Een HBO werk- en denkniveau
– Diploma’s Wft Basis, schade particulier,schade zakelijk en inkomen
– Enkele jaren werkervaring in soortgelijke functie is een pré
– Ambitieus, accuraat en leergierig
– Klantgericht, oplossingsgericht en integer

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Maak dan kennis met ons!

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Dat kan! Neem contact op met Stefan Haverkort via stefan@haverkortadvies.nl of 06-55175552. 

Direct solliciteren?​

Wil je direct solliciteren als Adviseur Verzekeringen MKB? Mail dan je CV en motivatie naar stefan@haverkortadvies.nl of gebruik het inschrijfformulier en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vacature delen

Ben jij niet geschikt voor deze functie maar ken jij wel iemand die dat mogelijk wel is? Breng hem of haar dan op de hoogte van deze vacature!

OVER HAVERKORT ADVIES

Als collega en werkgever

Of het nu voor een verzekering of hypotheek is, wij bieden onze particuliere en zakelijke relaties financieel advies bij elke fase in hun leven. Wij zijn een modern, jong (maar wel met jarenlange ervaring) én groeiend bedrijf in onafhankelijke financiële dienstverlening. Door ons grote netwerk en vele aanstellingen bij hypotheekverstrekkers en verzekeraars kunnen wij in vrijwel alle gevallen de relatie een passende oplossing bieden.

Wij zijn een informele organisatie met hart voor het vak en hebben een vestiging in Zuidwolde en sinds dit jaar ook in Slagharen waar we klaarstaan voor onze relaties.   

Contact

© Haverkort Advies – 2024

Webdiensten – Plus Automatisering

Webdesign – Voorlopers in Marketing

Snel navigeren

Direct naar vergelijkingskaarten